Prosjekter

Under viser vi noen av våre utførte prosjekter. Vi samarbeider med flere leverandører og fagfolk. Har du behov for et løft? Ta kontakt.

Heising av forsøksanlegg

Innendørs og utendørs løft av ENOGIA rigger. Oppdragsgiver: NTNU Institutt for energi- og prosessteknikk.

 

Levangerhallen

På oppdrag i Levanger hallen med kranene Hoeflon C6 og Maeda MC174.

Oppdrag for LAG

På oppdrag og i samarbeid med LAG (Tidligere Byggmestran) tok vi ut gamle og satte inn nye store vindu i 2. etg. i enebolig. Vindusmontasje med vakumløfter. Minikran gjør det mulig å komme til under overbygg på veranda.

Kynningsrud Nordic Crane AS 

Oppdrag for Kynningsrud Nordic Crane på Coor service Manageanment avd. Equinor Trondheim og Statoil forskningssenter i Trondheim.
Bruk av mobilkran og elektrisk minikran. Løfting av kunst. To statuer og en stein.

Fjerdingelva Kraftverk

Oppdragsgiver: Hywer på Fjerdingelva Kraftverk. Løfting og montasje av turbin- og rørdeler til pumpestasjon på Fjerdingelva Kraftverk, Namdal Kraft. På bildene ser vi montører fra Rainpower. Fjerdingelva ligger i Grong kommune i Nord-Trøndelag. Kraftverket vil få en årlig produksjon på om lag 14,5 GWh, noe som tilsvarer strømbruken til 725 husstander. Med våre EL-kraner jobber vi skånsomt, miljøvennlig og med god teknisk utføring for å redusere landskapsinngrepene mest mulig.

Stiftelsen Nordlandsmuseet

Løfting og gjenoppretting av støttemur på Husmannsplassen Kjellvik. Her har vi brukt minikraner.
Inngangen til museet er en kupert grussti, noe våre EL-kraner takler utmerket uten at de gjør inngrep i naturen.

Enviro process

Oppdragsgiver: Enviro i Selbu, Åfjorden, Halsa og Bergen. Montering av innendørs svømmebasseng. Stålvegger og element løftes og monteres. Med en bredde på 75 cm kommer våre kraner inn trange pasasjer og gjør det mulig å gjøre tunge løft innendørs såvel som utendørs.

Mobilkran. Utleie av kranførere. 

Her er det vist et lite utvalg av oppdrag gjort for ulike kunder. Prosjektering og gjennomføring av store løft med flere typer maskiner. Vi er flere kranførere i Midt-Norsk KRAN. Ta gjerne kontakt om du har et prosjekt du vil diskutere.

 

Addresse

Venusvegen 21, 7652 Verdal

Telefon

907 43 968