Prosjekter

Elektrisk minikran: Millimeterpresisjon på utslippsfri byggeplass

NOR Eiendom setter standarden for framtidas byggeplass ved å oppgradere regionskontoret på Marienborg med nullutslippsløsninger. På byggeplassen er kun elektrisk drift tillatt. Den elektriske minikranen Hoeflon c10 brukes til montering av stålkonstruksjon.

Oppdragsgiver: Bolkan Kranservice

Utstyr: Hoeflon C10 Minikran

Kranfører: Magnus Dahl, Bolkan Kranservice

Hovedentreprenør: Consto Midt Norge

Leverandør av stål: Overhalla Mekaniske

Prosjektet: Oppgradering av regionskontoret til Bane NOR på Marienborg i Trondheim, verneverdig bygg.

Montering av stålkonstruksjon i verneverdig bygg

Til montering av stålkonstruksjon har Bolkan leid vår elektriske minikran, Hoeflon c10. Denne kranen er ikke bare kjent for sin stillegående drift og fleksibilitet, men også for sin imponerende kraft. Dens evne til å operere smidig under strenge plassbegrensninger gjør den ideell for bruk i det verneverdige bygget på Marienborg, som dateres tilbake til tidlig 1900-tallet. Det stilles høye krav til nøyaktighet, og respekt for byggets opprinnelige arkitektur. Dette krever utstyr som ikke bare er effektive, men også enkle å manøvrere og skånsomme mot omgivelsene.

Millimeterpresisjon og høy løfteevne

Montasjen av konstruksjonsstål er en kritisk del av oppgraderingen, hvor både plassbegrensninger og behovet for millimeterpresisjon er en utfordring.

 Hoeflon c10 er et førsteklasses valg for denne type montasje, da både smidighet og høy løfteevne kombineres

– uttaler Magnus Dahl, kranfører hos Bolkan. Den elektriske minikranen gjør det mulig å manøvrere og montere tunge og lange bjelker med stor nøyaktighet, selv i ekstremt trange områder.

HMS på byggeplassen

Bruken av elektrisk minikran spiller også en viktig rolle i å forbedre HMS-standarden på byggeplassen. Ved å redusere behovet for manuelt arbeid, minimeres risikoen for skader blant arbeidsstyrken. Med sin stillegående drift gir også krana et bedre arbeidsmiljø, og fører til mindre forstyrrelser i området rundt. Dette er spesielt viktig i tettbebygde områder som Marienborg.

Elektriske minikraner på byggeplassen sikrere ikke bare en mer effektiv arbeidsflyt, men også en tryggere, mer behagelig og sunnere arbeidsplass for alle involverte.

Stålbjelkene som skal plasseres er tunge og lange

Montasjen er ekstremt trang, og krever stor nøyaktighet

Har du et oppdrag du vil diskutere med oss? Vi leier ut elektriske minikraner med eller uten kranfører til store og små prosjekter i hele landet.

Ta kontakt på tlf. 481 49 701 eller send oss en epost på post@midtnorskkran.no.